HRVATSKI REPREZENTATIVAC ZVIJEZDA KLUBA / Modrić je osovina Tottenhama

Image

Daily Star tvrdi da se momčad Spursa mora graditi na našem veznjaku, a riječi hvale uputio je i bivši igrač kluba i engleske reprezentacije Anderton.

15.6.2009.
12:09
VOYO logo

"Luka Modrić je majstor dodavanja sposoban prometnuti Spurse u jednu od četiri najboljih momčadi sljedeće sezone", započinje tekst Daily Star o hrvatskom nogometnom reprezentativcu.

"I Harry Redknapp (menadžer, op. a.) morao bi graditi momčad oko hrvatskog veznjaka", dodaje se potom u tekstu koji intervjuira bivšeg engleskog reprezentativca Darrena Andertona, dugogodišnjeg veznog igrača Tottenhamove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je vrlo uzbudljiv igrač, posjeduje ono malo nečega posebnoga što ga izdvaja u odnosu na ostatak momčadi. Sposoban je predvidjeti dodavanje i učiniti razliku svojom loptom. Riječ je o igraču kojeg hvale i navijači kluba",  započeo je Anderton koji je dres Spursa nosio od 1992. do 2004. godine.

"Definitivno od njega možemo očekivati još i više. Bila mu je ovo sezona prilagodbe i nadalje se može samo razvijati u pozitivnom smjeru. A, tu bi mu mogao pomoći i Harry koji zna kako od igrača izvući više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno očekujem da će Modrić sljedeće sezone biti još bolji. Kada sam ja igrao za Tottenham znali smo graditi dobru momčad, a putem gubiti važne igrače. Mislim da se to ovoga ljeta neće dogoditi, smatram da će u klubu zadržati svoje zvijezde",  zaključio je bivši engleski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo