VIDLJIVI NAPREDAK / Modrić hvali Redkanappa

Image

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić izjavio je kako osjeća veliki napredak u svojoj igri dolaskom novog trenera.

16.12.2008.
11:07
VOYO logo

Otkako je Harry Redknapp preuzeo momčad Tottenhama od Juandea Ramosa, počeo je uspon na premiersligaškoj ljestvici. S posljednjeg 20. mjesta Spursi su trenutno dogurali do 15. pozicije.

Dolaskom Redknappa i hrvatski je reprezentativac Luka Modrić počeo sve više pokazivati svoje neosporne kvalitete zbog kojih je i kupljen prošlog ljeta i prometnuo se u idejnog vođu momčadi na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog Harryja sam postao bolji igrač. Rekao je svim igračima da mi trebaju dati loptu i otvarati prostor. Poštujem Ramosa, ali među nama igračima i njime nije se razvila neke posebna harmonija. Vjerujem da možemo završiti među najbolji šest momčadi na kraju sezone",  izjavio je Modrić za Daily Mirror.

Podsjetimo, Redknapp je nedavno dao kompliment Modriću i kazao da Tottenham mora igrati na način da je lopta više u nogama hrvatskog reprezentativnog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka igra na malom prostoru između napadača i veznog reda, a mi moramo imati više vjere i davati mu loptu unatoč nedostatku prostora. Što ju više ima, to je utjecajniji u igri", kazao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo