PROPUŠTENA PRILIKA / Modrić briljirao u velikom kiksu Tottenhama

Image

Nogometaši Tottenhama propustili su veliku priliku barem privremeno se izjednačiti s Manchester Cityjem na vrhu ljestvice Premiershipa. U susretu 21. kola Spursi su na svom White Hart Laneu odigrali tek 1:1 protiv Wolverhamptona, a gol za londonski sastav zabio je naš Luka Modrić.

14.1.2012.
18:24
VOYO logo

Wolverhampton je poveo golom Stevena Fletchera u 22. minuti, a izjednačio je Modrić u 51. minuti svojim drugim golom ove sezone. U nastavku utakmice igralo se praktički na jedan gol, no Spursi nisu uspjeli i po drugi put zatresti mrežu Waynea Hennesseyja. Tottenham je na koncu imao čak 25 udaraca prema suparničkim vratima, devet kornera i 70 posto posjeda lopte no nije osvojio tri boda. Modrić je odradio cijeli susret, Niko Kranjčar nije ulazio u igru, a Vedran Ćorluka nije bio niti na klupi.

Manchester United je rutinski odradio posao protiv Boltona pobijedivši 3:0. Strijelci su bili Paul Scholes (45), Danny Welbeck (74) i Michael Carrick (83), a Wayne Rooney je u 22. minuti promašio jedanaesterac. Za Bolton nije nastupio Ivan Klasnić.

Pobjedu je ostvario i Chelsea protiv Sunderlanda 1:0, a gol odluke zabio je Frank Lampard u 13. minuti.

Na ljestvici vode Manchester City i United sa po 48 bodova, no City ima utakmicu manje. Na trećem mjestu je Tottenham sa 46 bodova, Chelsea ima 40, a Arsenal na četvrtom mjestu 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo