MODRIĆ BI MOGAO DOBITI OPASNU KONKURENCIJU, REAL MADRID PONOVNO KUPUJE: / 'On samo čeka poziv...'

Image
Foto: Profimedia

Shopping Madriđana očito nije ni blizu završetka

9.8.2019.
14:45
Profimedia
VOYO logo

Nakon što Real Madridu nije uspio transfer Paula Pogbe iz Manchester Uniteda, u Kraljevskom klubu su se okrenuli novim rješenjima za pojačavanje veznog reda.

Jedan od igrača za kojeg su zainteresirani u Realu je Ajaxov 22-gosišnji veznjak Donny van de Beek, za kojeg AS piše da samo čeka poziv Kraljevskog kluba jer se radi o transferu koji bi mu predstavljao ostvarenje sna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax Van de Beeka vrednuje 65 milijuna eura, a Real ne želi dati više od 50, tako da tek slijede naporni pregovori.

Image
Foto: AFP

Donny Van Beek

Nizozemski mladić pokazao je ove sezone u Ligi prvaka da je spreman igrati na vrlo visokoj razini. Ajax mu polako postaje, uz dužno poštovanje, premali klub. Još ako uzmemo u obzir da su njegovi najbolji suigrači Frankie De Jong i Matthijs De Ligt spakirali kofere, Van De Beek će s Ajaxom teško do same završnice Lige prvaka kao prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani ga žele

Njime bi navijači Reala bili zadovoljniji nego dovođenjem Pogbe, bar su tako svoje mišnjenje izrazili u anketi Marce.

Ako Nizozemac zaista stigne na Santiago Bernabeu, značit će to sigurno rekonstrukciju sredine terena Kraljevskog kluba u kojoj već godinama vrlo uspješno “operira” trio Modrić-Kroos-Casemiro. Brazilčeva pozicija je sigurna jer Van De Beek nije defenzivni veznjak, već centralni ili ofenzivni, što u opasnost stavlja Luku Modrića i Tonija Kroosa koji će dobiti vrlol ozbiljnu konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo