NAKON UZVRATA FINALA KUPA / Mišu preplavile emocije, Jurčić sretan raspletom

Image

Za trenera Hajduka Kalinić je najbolji napadač u Hrvatskoj. Smatra da je pobjednik natjecanja odlučen još u Maksimiru.

29.5.2009.
7:51
VOYO logo

"Sretan sam i tužan što se ovako završilo. Ponosan sam i sretan što sam trener Hajduka. Tri puta smo ove sezone dobili Dinamo, ukupnom gol  
razlikom 7:0", rekao je Ante Miše nakon uzvrata finala Kupa u kojoj je Hajduk poražen 4-3 nakon penala. U 90 minuta bilo je 3-0 za Hajduk.  

Miše je za Kalinića, koji je protiv Dinama u uzvratnoj utakmici finala Kupa postigao dva zgoditka, rekao da je najbolji igrač i najbolji napadač u Hrvatskoj. Podsjećajući na prvu utakmicu finala Hrvatskog kupa u kojoj je Dinamo na Maksimiru pobijedio Hajduka 3:0, Miše je rekao kako u toj utakmici suđenje "nije bilo na razini na kakvoj treba biti u finalu Kupa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, njegov kolega na klupi Dinama Krunoslav Jurčić sretan je kako se rasplela situacija nakon jedanaesteraca.

"Sretan sam što smo osvojili Kup, ne i izvedbom u jednom dijelu utakmice", rekao je trener Dinama Krunoslav Jurčić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je tijekom, za vrijeme i nakon utakmice privela 63 navijača. Kod tri osobe pronašla je opojne droge i podnijela prijave. Zaplijenila je i 60 pirotehničkih sredstava.

U dvije finalne utakmice Hrvatskog kupa između Dinama i Hajduka rezulat je bio 3:3, nakon što je svaka momčad pobjedila na svom terenu s rezultatom 3:0. Dinamo je osvojio Hrvatski nogometni kup boljim izvođenjem jedanaesteraca, pobjedivši Hajduka 4:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo