IZNENADA PREKINUO KARIJERU / Mirko Filipović opisao dramu koju je preživio: 'Imao sam moždani udar. Mogao sam ostati mrtav...'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Srećom nemam nikakvih vidljivih posljedica iako moždani udari jako često paraliziraju i deformiraju i tijelo i lice, napisao je Filipović na Facebooku

1.3.2019.
22:25
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Mirko CroCop Filipović na Facebooku je objavio da završava karijeru. 

"Dragi prijatelji, vjerujem da već manje više svi znate da je moja zadnja borba bila i posljednja u mojoj karijeri! To sam više puta govorio i opet se vraćao u borbe jer je to bilo jače od mene ali ovo sada je konačno zbogom", napisao je na Facebooku Filipović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ponedjeljak sam na jutarnjem treningu tijekom jedne vježbe doživio puknuće vene u vratu i imao izljev krvi u mozak odnosno moždani udar! Odmah sam hospitaliziran, a imao sam i jako puno sreće u svemu tome jer sam mogao u boljoj varijanti ostati mrtav na licu mjesta, a u goroj paraliziran i izdeformiran. Moždani udar je posljedica ozljede na treningu i nema veze sa borbama kako će neki sigurno zaključiti", napisao je Filipović te se zahvalio svim liječnicima iz KB Dubrava koji su se ovih dana brinuli za njega. 

"Srećom nemam nikakvih vidljivih posljedica iako moždani udari jako često paraliziraju i deformiraju i tijelo i lice. Ja sam to srećom izbjegao i nadam se da će tako i ostati. Sada me čeka faza oporavka koja bi trebala trajati oko 3 mjeseca, a do tada samo mirovanje i lijekovi ali proći će i to", napisao je Filipović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem se svima koji su me pratili i podržavali tijekom moje 22 godišnje karijere. Imao sam zaista jako dugu i bogatu karijeru i napuštam borilački sport, i MMA i K-1 sretan i ispunjen. Hvala svima koji ste bili uz mene i u pobjedama i u porazima jer sve je to život, i usponi i padovi", zaključio je na Facebooku Mirko Filipović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo