U 'BRLOG' STIŽE Avtomobilist / Medvjedi u lovu na četvrtu pobjedu u nizu!

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon tri pobjede u nizu hokejaši Medveščaka sutra u 19:30 u svom brlogu u Ledenoj dvorani dočekuju momčad Avtomobilista iz Jekaterinsburga.

29.9.2013.
21:03
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Avtomobilist nakon devet odigranih utakmica u sezoni drži 11. mjesto u Istočnoj konferenciji sa 11 osvojenih bodova i nije nimalo ugodan protivnik. Nakon što prošle sezone nisu ušli u doigravanje drugu godinu za redom ove sezone u momčad je stiglo 16 novih igrača od kojih je svakako najzvučnije ime Kanađanin EricBelanger, pojačanje dovedeno iz NHL momčadi Edmonton Oilers. Avtomobilist je po svome karakteru radna momčad koja gradi svoju igru na obrani i čeka svoju priliku.

S druge strane, Medveščak je u usponu i želi pred svojim navijačima nastaviti niz pobjeda. U utakmicama protiv SKA i Barisa Medvjedi su pokazali da mogu izdržati pritisak u 3.trećini i zadržati disciplinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon utakmice protiv Barisa trener MarkFrench je prokomentirao igru: "Penalty kill nam postaje sve bolji, ali nismo ništa mijenjali u odnosu na prve utakmice, jednostavno se uigravamo i igrači se puno bolje međusobno osjećaju na ledu".

Sve u svemu, očekuje nas još jedan spektakl u nevjerojatnoj atmosferi Ledene dvorane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike