UGLEDNI GOSTI NA STARTU / Medveščak sezonu u KHL-u otvara protiv CSKA

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Medvjedi' će prve četiri utakmice u sezoni odigrati na domaćem ledu, a nakon toga ih očekuju četiri gostovanja. Regularni dio sezone traje do 4. ožujka 2014. godine, a Medveščak očekuju 54 utakmice.

17.6.2013.
16:21
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Hokejaši Medveščaka otvaraju sezonu u KHL ligi 6. rujna u Ledenoj dvorani Doma sportova protiv moskovskog CSKA.

Sezona službeno starta dva dana ranije utakmicom Dinamo Moskve i Traktora. "Medvjedi" će prve četiri utakmice u sezoni odigrati na domaćem ledu, a nakon toga ih očekuju četiri gostovanja. Regularni dio sezone traje do 4. ožujka 2014. godine, a Medveščak očekuju 54 utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KHL liga će ove sezone biti podijeljena na dvije konferencije - Zapad i Istok, dok će pak konferencije biti podijeljene na divizije. Zapadna konferencija će činiti Diviziju Bobrov i Diviziju Tarasov, dok će Istočnu konferenciju činiti Divizija Kharlamov i Divizija Černišov. Medveščak će igrati u Diviziji Bobrov zajedno s dva Dinama, bjeloruskim iz Minska i latvijskim iz Rige, ukrajinskim Donbasom iz Donjecka, praškim Levom, slovačkim Slovanom, te SKA iz St. Petersburga.

U Diviziji Tarasov igrat će moskovski klubovi Atlant, Dinamo, Spartak i CSKA, Vitjaz iz Podolska, Lokomotiv iz Jaroslavlja, te Severstal iz Čerepoveca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Diviziji Kharlamov igrat će ruski klubovi Avtomobilist iz Jekaterinburga, Ak Bars iz Kazana, Metalurg iz Magnitogorska, Neftehimik iz Nižnjekamska, Torpedo iz Nižnjeg Novgoroda, Traktor iz Čeljabinska i Jugra iz Hanti Mansijska.

U Diviziji Černišov igrat će Avangard iz Omska, Admiral iz Vladivostoka, Amur iz Habarovska, Metalurg iz Novokuznjecka, Salavat Julajev iz Ufe, Sibir iz Novosibirska, te kazahstanski Baris iz Astane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo