Pobuna u svlačionici? / Medveščak demantirao da igračima kasni plaća

Image
Foto: PIXSELL

Plaća navodno kasni jer sponzori kasne sa svojim isplatama, no iz kluba smatraju da takve informacije iznesene u pojedinim medijima - nekorektnima. 'Plaće igrača i djelatnika KHL Medveščak Zagreb isplaćuju se redovno', kažu.

14.11.2012.
16:48
PIXSELL
VOYO logo

Večeras u 19.15 sati počinje Arena Ice Fever, a prvu utakmicu u ljepotici na Laništu hokejaši Medveščaka igraju protiv ljubljanske Olimpije. No, uoči spektakla iz medvjeđeg brloga stižu nimalo dobre vijesti.

Naime, sve se češće u medijima spominje prazna blagajna zagrebačkog kluba zbog koje igrači ne primaju ugovorene iznose. Plaća navodno kasni jer sponzori kasne sa svojim isplatama, no američki i kanadski hokejaši, nenaviknuti na takve probleme, nemaju previše strpljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iz Medveščaka su se oglasili preko glasnogovornika Ranka Vučinića i tvrde da su takve informacije iznesene u pojedinim medijima - nekorektne.

"Klub ne želi komentirati informacije iznesene u pojedinim medijima i smatra ih nekorektnima. Plaće igrača i djelatnika KHL Medveščak Zagreb isplaćuju se redovno, a prema sklopljenim ugovorima.

Na početku sezone Klub je odredio financijski plan i prema tome organizira svoje poslovanje tijekom ove sezone, a prema financijskim sredstvima koje isključivo sam osigurava kroz sponzorske ugovore i vlastite prihode.

Klub na ovu temu neće davati dodatne izjave te sve napore ulaže u što bolji plasman momčadi i organizaciju spektakla PAN Arena Ice Fever", priopćili su iz Medveščaka preko svog glasnogovornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo