VLADAJUĆI DUO / Medvedev i Putin s narodom u kafiću gledali tekmu

Image

Dvojac na čelu Rusije poraz nacionalne reprezentacije od Argentine popratili su u Sočiju s narodom u kafiću. Isprva ih nitko nije prepoznao.

13.8.2009.
11:18
VOYO logo

MOSKVA - Ruski predsjednik i premijer, Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin, održali su u srijedu radni sastanak u Sočiju, a nakon toga su se prošetali obalom crnomorskog turističkog odredišta i sjeli u jedan od kafića kako bi pogledali prijenos prijateljske nogometne utakmice Rusija-Argentina.

Stanovnici Sočija i turisti u početku nisu obraćali pažnju na dvojicu opuštenih čelnika koji su ležerno odjeveni šetali obalom, a jedna žena je pomislila da je srela njihove dvojnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, predsjednik ju je brzo razuvjerio. "Ne, nisu dvojnici, mi smo glavom i bradom", rekao joj je sa smiješkom Medvedev.

Kada su ušli u kafić Rusija je gubila od Argentine 1:3 pa je Medvedev pozvao druge goste kafića da jače navijaju. Nekoliko minuta nakon toga Rusija je zabila gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku utakmice čelnici Rusije kratko su s drugim gostima kafića prokomentirali igru svoje momčadi i složili su se da izgubiti od legendarnih Argentinaca s 3:2 uopće nije loš rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo