ZADOVOLJNI IZBORNIKOM / Marković: Ne možemo pronaći boljeg trenera od Bilića

Image

Predsjednik HNS-a potvrdio je da na hrvatskog izbornika računa i u kvalifikacijama za Euro 2012., ali i na cijeli stručni stožer.

25.9.2009.
11:49
VOYO logo

Vlatko Marković je dočekao najavu izbornika Slavena Bilića o mogućem ostanku na reprezentativnoj klupi s golemim zadovoljstvom, pišu Sportske novosti.

"Rekao sam već da će Slaven ostati, to za mene nije nikakva novost. Po toj temi za mene nema dileme".

Predsjednik HNS-a tvrdi da će Nane voditi reprezentaciju iako ona ne bude sudionik svjetske nogometne smotre 2010. godine u Južnoafričkoj republici. 

"Mi ne možemo pronaći boljeg trenera, za njim trči pola Europe. No, nemojte se s tim opterećivati, ići ćemo u Južnu Afriku. Sto posto".

Potom je dodao: "Davno smo se Slaven i ja dogovorili za neke stvari. Pritom novac nikad nije bio tema, s njim po tom pitanju čovjek lako nađe zajednički jezik. Bio sam vrlo žalostan poslije Engleske, kako se drvljem i kamenjem išlo na njega zato što je možda u nečemu pogriješio. Ako je uopće pogriješio. I moram naglasiti, računamo na Bilića da će ostati i u kvalifikacijama za EP 2012., ali isto tako i na cijeli stručni stožer", naglasio je Marković.

No, Marković je ipak kazao:

"Ako se nekad dogodi kakva bajoslovna klupska ponuda za Bilića, siguran sam da će prvi doći k meni na razgovor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo