DIJELI TREĆE MJESTO / Marko Tomas najbolji Realovac

Image

Hrvatski košarkaški reprezentativac bio je među najboljim igračima 6. kola Eurolige. Po vrijednosnom indeksu bio je na diobi trećeg mjesta.

5.12.2008.
13:32
VOYO logo

Marko Tomas, član madridskog Reala, koji je u gostima izgubio od Panioniosa 68-66, na diobi je trećeg mjesta po vrijednosnom indeksu s brazilskim centrom Tau Ceramice Tiagom Splitterom. Obojica su ostvarili vrijednosni indeks 27. Tomasov učinak bio je 18 poena, tri skoka i tri asistencije te s osam pretrpljenih prekršaja.

Maccabijev krilni igrač Lior Eliyahu bio je najkorisniji igrač 6. kola košarkaške Eurolige. U pobjedi nad Cibonom 88-83 u Tel Avivu, Eliyahu je ubacio 24 koša uz šut 10-14 za dva poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom  je učinku dodao 17 skokova, 6 asistencija i 8 iznuđenih prekršaja.

Zahvaljujući izvanrednom učinku Eliyahu je ostvario vrijednosni indeks 42, što mu je priskrbilo epitet MVP-a kola, ali i najveći vrijednosni indeks u dosadašnjem dijelu Eurolige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugom mjestu po učinku u 6. kolu je Paulius Jankunas iz Žalgirisa, koji je izgubio u Kaunasu od Panathinaikosa 80-69. Ubacio je 21 koš (8-11 za dva poena) uz 11 skokova, dvije asistencije i šest iznuđenih prekršaja. Sve to bilo je dovoljno za indeks 32.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo