MANDŽUKIĆ SVE BLIŽE OLD TRAFFORDU: / Englezi otkrili što mu United nudi, ali i na što Hrvat nikako neće pristati

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski napadač u siječnju će vjerojatno promijeniti klub

30.9.2019.
9:02
Profimedia
VOYO logo

Otišli su Alexis i Lukaku, stoga ne treba biti nuklearni fizičar da bi zaključili kako ćemo u sljedećem prijelaznom roku ići po napadača. Definitivno moramo više zabijati. Poručio je to trener Manchester Uniteda OleGunnarSolskjaer uoči utakmice s Arsenalom koja je na rasporedu u ponedjeljak navečer. A napadač o kojem priča, nagađaju otočki mediji, mogao bi biti MarioMandžukić.

Posrnuli engleski velikan navodno predvodi utrku za bivšim Vatrenim i spremni su ga dovesti već u siječnju. Mandžukić je ovog mjeseca imao ponude iz Katara, ali ih je odbio jer smatra kako još uvijek može igrati na visokoj razini. The Athletic javlja da Norvežanin planira krenuti po njega ove zime nakon što je ljetos u posljednji tren propao ovaj transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić je još uvijek visoko na njegovom popisu želja i United mu je spreman ponuditi kratkoročni ugovor na šest ili 18 mjeseci. Smatraju da bi on izvrsno nadomjestio Lukakua", navode.

Image

Profimedia, Press Association

Minimalna plaća

Daily Mail dodaje da Juve želi deset milijuna eura za napadača, dok Hrvat ne želi pristati na plaću manju od šest milijuna eura, koliko sada ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako im je četiri godine bio jedan od ključnih igrača, Juve jedva čeka da ga se riješi, točnije njegove plaće, jer je postao višak otkako je Maurizio Sarri preuzeo klupu.

Iako je pregovarao s Al Rayyanom, napadač je navodno dao do znanja d želi na Old Trafford. Tako bi nakon Njemačke, Španjolske i Italije nastupio u još jednoj od najjačih europskih liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo