MAMIĆ OPELJEŠIO IGRAČE / Mandži kazna, svi ostaju bez premija!

Bijesan zbog poraza od Anderlechta Mamić je Mandžukića kaznio sa 100.000 eura te svima oduzeo nagrade i premije. Poručio im je da su bahati, da se ponašaju seljački te da je zbog njih 'zamalo umro'.

18.9.2009.
12:41
VOYO logo

ZAGREB - Nesretni poraz Dinama protiv Anderlechta u Maksimiru najteže je pao izvršnom dopredsjedniku zagrebačkog kluba Zdravku Mamiću, koji je za debakl na startu Europske lige svu krivnju svalio na igrače i odlučio ih novčano kazniti. Čak i za neke grijehe iz prošlosti.

Tako je Marija Mandžukića pošteno opalio po džepu i odredio mu kaznu od nevjerojatnih 100.000 eura za isključenje u Salzburgu, igračima je oduzeta nagrada za prošlogodišnji naslov prvaka, a neće biti ni premija za tekuću sezonu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku ne vladam svojim mislima i osjećajima! Pitam se možemo li postići ono što želimo već 39 godina?", bjesnio je Mamić na konferenciji za novinare u Plavom salonu.

"Ovo mi je najteži dan u životu! Sinoć sam skoro umro. Oko mene su se okupili žena i djeca i plakali su", nastavio je u dramatičnom tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam branio igrače, tražio mir od vas novinara, no prvi put ću ovo reći: Za sve su krivi igrači. Naši su igrači u klubu dva sata na dan, a 22 sata na dan rade nešto drugo! Oni se neprofesionalno ponašaju, sportski su neodgojeni i bahati! Tko će njih kontrolirati? Da unajmim za svakog igrača čuvara koji će ga u određeno doba pokriti dekom za spavanje i da smo onda sigurni?", pitao se gotovo na rubu plača Mamić.

No, srce ga je najviše zaboljelo zbog njegovog miljenika Marija Mandžukića. "On je svojim seljačkim ponašanjem ostavio Dinamo na cjedilu u Salzburgu. Netko u svlačionici mu je već trebao prilijepiti šamar", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo