BEZ KAZNE / Manchesterov dvojac se izvukao

Image

Zvijezde Manchester Uniteda, Christiano Ronaldo i Wayne Rooney, izbjegli su kazne UEFA-e i FA saveza.

15.12.2008.
17:14
VOYO logo

Dvojac Manchester Uniteda, Christiano Ronaldo i Wayne Rooney, izbjegli su kazne engleskog FA saveza i UEFA-e.

Rooneyju je prijetila suspenzije od tri utakmice neigranja jer je na utakmici protiv Aalborga u posljednjem kolu Lige prvaka 10. prosinca na Old Traffordu namjerno nagazio gostujućeg nogometaša Kaspera Risgaarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wayne je na utakmcic izbjegao isključenje, a čini se da je takva sudačka odluka bila ispravna jer su u UEFA-i sporni trenutak pregledali preko video zapisa i odlučili da za engleskog napadača neće biti daljnjih sankcija .

S druge strane, Engleski nogometni savez (FA) odlučio je da portugalska zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo neće biti kažnjen radi navodnog udaranja protivničkog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporna situacija zbila se u utakmici 17. kola Premiershipa na White Hart Laneu u kojoj su Tottenham i Manchester United podijelili bodove odigravši 0-0.

Kontakt Ronalda s protivničkim braničem Michaelom Dawsonom glavni sudac utakmice Mike Dean nije vidio niti dosudio, ali i nakon pregledavanja video snimke spornog događaja ostao je pri svojoj prvobitnoj odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kontaktirali smo suca koji nam je potvrdio da na samoj utakmici nije vidio incident, ali i da ga je vidio kaže da ga ne bi isključio. S obzirom na takav zaključak, nikakve daljnje sankcije protiv Ronalda neće biti poduzete" rekao je glasnogovornik FA-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo