SIR ALEX IMA NOS / Manchester prvi u redu za Dinamov dragulj

Image

Tek što je ozbiljno zakoračio u prvu momčad hrvatskog prvaka, Mateo Kovačić mogao bi ostvariti zvjezdani transfer. Za 17-godišnjeg nogometnog dragulja iz Maksimira opasno je zagrizao i čuveni Alex Ferguson.

18.10.2011.
11:48
VOYO logo

Već i ptice na grani znaju da je Mateo Kovačić na radaru najpoznatijih europskih klubova poput Arsenala, Manchester Uniteda, Juventusa ili Bayerna.

Nogometno umijeće maksimirskog dragulja oduševilo je Sir Alexa Fergusona, pa je portal Goal.com uvjeren da je klub s Old Trafforda prvi u redu za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal se ljetos povukao iz posla zbog previsoke odštete (oko 10 milijuna eura) koju su postavili Dinamovi čelnici, no Crveni vragovi se ne predaju tako lako i svoje su namjere već obznalili i maksimirskom klubu i zastupnicima 17-godišnjeg nogometaša.

"Manchester United u Kovačiču vidi zvijezdu budućnosti. S obzirom na okolnosti i postavljeni odštetni zahtjev, nerealno je očekivati trasnfer u zimskom prijaleznom roku, no svi signali govore da je mladi nogometaš spreman preseliti na Old Trafford i Manchester je favorit za njegov potpis", tvrdui neimenovani izvor za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo