MANCHESTER CITY STIGAO DO 13. POBJEDE ZAREDOM: / Moćni stroj Pepa Guardiole pregazio Burnley

Image
Foto: Profimedia

Kao i City, i Leicester je sve riješio u prvih 45 minuta

3.2.2021.
21:28
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja devetom su uzastopnom prvenstvenom pobjedom zadržali vodstvo na ljestvici Premier lige, oni su u susretu 22. kola engleskog prvenstva kao gosti svladali Burnley sa 2-0 (2-0).

Susret je usmjeren ka pobjedi Cityja već u 3. minuti kada je inače pouzdani domaći vratar Pope propustio uhvatiti ne pretežak BernardaSilve, a na odbijenu lopto odlično je reagirao GabrielJesus te glavom pogodio mrežu. Kada je Sterling u 38. minuti iskoristio dodavanje Gundogana za povećanje prednosti na 2-0 bilo je jasno kako će City osvojiti nova tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City sada ima 47 bodova, tri više uz utakmicu manje od drugog Manchester Uniteda, a pet više uz također utakmicu manje od trećeg Leicester Cityja koji je kao gost sa 2-0 (2-0) bio bolji od Fulhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i City, i Leicester je sve riješio u prvih 45 minuta, a sjajni asistent kod oba gola bio je Maddison. On je u 17. minuti odličnim ubačajem pogodio u glavu Iheanacha koji je doveo "lisice" u vodstvo, da bi se u 44. minuti poigrao s čitavom obranom domaćih prije no što je najslađi dio posla prepustio Jamesu.

Burnley je sada 16. na ljestvici sa 22 boda, koliko ima i 15. Newcastle United, dok je Fulham 18. sa 14 bodova, sedam manje od 17. Brightona koji kasnije većeras gostuje kod Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo