MAMIĆA I DINAMOVCE OVAKVE IZJAVE MOGU SAMO DODATNO NABRIJATI: / Pogledajte što je trener Krasnodara izjavio uoči sraza s 'modrima'

Image

Ipak, nije bio pretjerano hrabar i nije se usudio reći što slijedi nakon Dinama

17.2.2021.
14:02
VOYO logo

Nogometaši Dinama u četvrtak u 18 i 55 igraju prvu utakmicu šesnaestine finala Europa lige i to u gostima kod ruskog Krasnodara. Trener domaće momčadi Murad Musajev najavio je sraz s Hrvatima i odmah je naglasio kako imaju plan proći dalje.

"Želimo proći dalje, Dinamo Zagreb je vrlo težak protivnik i s njima moramo igrati dobro", kazao je u uvodu. Krasnodar nije igrao utakmicu od prosince prošle godine i još se uvijek ne zna jesu li igrači u dobroj natjecateljskoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

6371146 28.10.2020 Krasnodar's head coach Murad Musaev attends a news conference after the Champions League soccer match between Chelsea London and Krasnodar, in Krasnodar, Russia.,Image: 566087526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Zadovoljni smo s pripremama koje smo odradili, iako posljednjih dana nismo dobili što smo željeli, u smislu kvalitete. Puno smo radili i mislimo da ćemo proći dalje u Europi. Fizička forma ima veliku ulogu u nogometu, ali smo spremni i vjerujemo u prolaz iako očekujemo tešku utakmicu", rekao je Musajev i naglasio kako će za Dinamo biti spremni i kako je atmosfera vrlo dobra.

Ipak, nije bio pretjerano hrabar i nije se usudio reći što slijedi nakon Dinama. "Ne volim govoriti o onome što slijedi, vidjet ćemo što će biti, utakmica će sve pokazati", rekao je Musajev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krasnodar je, inače, upao u Europa ligu tako što je ispao iz Lige prvaka, odnosno bili su treći u skupini s Chelseajem, Sevillom i Rennesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo