SVE MU SE GADI / Mamić: Volio bih otići iz nogometa i Hrvatske

Razočaran stanjem u hrvatskom nogometu Mamić je novinarima kazao kako mu se "gadi sve ovo što se događa u posljednje vrijeme, najviše bih volio da odem iz nogometa, da mogu sve ovo ostaviti i konačno otići iz Hrvatske".

24.2.2011.
16:40
VOYO logo

Dinamov šef Zdravko Mamić u četvrtak je opet bio u centru pažnje. Razočaran stanjem u hrvatskom nogometu Mamić je novinarima kazao kako mu se "gadi sve ovo što se događa u posljednje vrijeme, najviše bih volio da odem iz nogometa, da mogu sve ovo ostaviti i konačno otići iz Hrvatske". Ali, eto, ne može - jer mu je nogomet toliko dao, a ni on nogometu nije ostao dužan.


Mamić nije propustio prilike izreći hvaloispjeve na račun čelnika HNS-a pa je poručio kako je "Savez ponos hrvatske države. Po svim parametrima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se osvrnuo na dopis Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, u kojem se spominje njegovo ime u smislu sukoba interesa u Dinamu.

"Prvo, moj sin nije bio niti će biti u sukobu interesa. Mario nije napravio niti jedan posao s igračima Dinama, niti onima koji su dolazili u Dinamo, a niti onima koji su odlazili iz Dinama. Uostalom, u jednom dijelu Zakon o športu je loše napravljen, a moj sin će, čim se vrati iz inozemstva, ukinuti licencu", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo