ENGLEZI HVALE LUKU MODRIĆA / "Maleni Hrvat je ključ Tottenhamovog napada"

Mediji napominju da naš veznjak mora dobiti još više na važnosti u momčadi, te da se mora više otvarati, no zauzimati sredinu terena.

15.12.2008.
13:59
VOYO logo

Nakon odigrane "nule" na svom stadionu protiv Manchester Uniteda, našeg veznjaka u dresu Tottenhama Luku Modrića hvale engleski mediji.  Napominju da je Harry Redknapp dolaskom na kormilo Spursa igračima vratio samopouzdanje, sljedeće što treba napraviti je dati na važnosti Luki Modriću.

"Maleni Hrvat je ključ napadačkih planova svog sastava", kazuju u Guardianu, kojeg zajedno s Aaronom Lennonom autor teksta uspoređuje s legendarnim dvojcem Spursa 80-ih godina Glennom Hoddleom i Cliveom Allenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić se mora osloboditi u 4-5-1 sistemu. Njegove mogućnosti s loptom nisu upitne, ili njegov pregled terena i asistencije. Lišen većih zaduženja u obrani, mora se više otvarati, no zauzimati sredinu terena", dodaje list, te razmatra nekoliko mogućnosti kako Modrić može biti koristan svojoj momčadi.

Cijeli je tekst, inače, osvrt na utakmicu protiv Manchester Uniteda (0-0), a u njemu se analizira igra Tottenhamovih nogometaša, pa tako i hrvatskog veznjaka kojeg autor teksta pretežno hvali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo