4. KOLO LE CHAMPIONNATA / Lyon zasjeo na vrh, navijači prekidali utakmicu u Nici

Image

Iako je gostujući Montpellier pobijedio Nicu 3-0, gostujući navijači radili su nerede bacajući u teren baklje i dimne bombe.

29.8.2009.
21:02
VOYO logo

U susretu 4. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon je na Gerlandu pobijedio Nancy 3:1 i barem na 24 sata preuzeo vodstvo na ljestvici le Championnata. Pogotke za "lavove" postigli su Gomis (17), Lopez (49) i Bastos Fernandes (67), dok je strijelac za goste bio Hadji (56).

Lens i Rennes su na Felix-Bollaertu odigrali bez pobjednika, 2:2. Pogotke za Lens postigli su Demont (20) i Jemaa (72), dok su strijelci za gostujući sastav bili Bangoura (6) i Asamoah (90). Na vratima pobjedničkog sastava branio je hrvatski reprezentativac Vedran Runje, a obje momčadi zaključile su utakmicu s igračem manje. Lensu je isključen Ramos u 51. minuti, a Rennesu M'Vila u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je na gostovanju izgubio od Sochauxa 0:1, a strijelac jedinog pogotka bio je Vaclav Sverkoš iz jedanaesterca u 20. minuti. Dario Šimić i Jerko Leko nisu bili u krugu kandidata za momčad Monaca.

Montpellier je na gostovanju pobijedio Nicu 3:0, no susretu su obilježili neredi gostujućih navijača zbog koji je susret bio prekinut na više od 20 minuta. Utakmica je prekinuta u 60. minuti kada su gostujući navijači zasuli teren bakljama i dimnim bombama nakon čega je sudac Laurent Duhamel prekinuo susret. Utakmica je nastavljena za 25 minuta koliko je policiji trebalo da isprazni tribinu. Montpellier je na koncu dobio utakmicu, međutim sasvim sigurno očekuje ga kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo