NAJBOLJI I U PORAZU / Luka Modrić zasjenio Ronalda

Image

Iako je u finalu Carling Cupa njegov Tottenham poražen od Manchestera, mediji našeg veznjaka smatraju ponajboljim igračem utakmice.

2.3.2009.
14:11
VOYO logo

Manchester United dohvatio je i drugi trofej ove sezone. Naslovu svjetskih klupskih prvaka pridodali su i trofej pobjednika Carling Cupa nakon što su u finalu nakon izvođenja jedanaesteraca svladali Tottenham. U 120 minuta bilo j e0-0.

Po mnogim izvještajima nakon utakmice, hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je najbolji igrač Tottenhama, a po nekim sudovima je bio i najbolji općenito na terenu. Kako izvještava TV-postaja Setanta Sports, Modrić je bio najbolji tijekom finala, te je zavrijedio ocjenu 8.5. Bio je bolji od Rija Ferdinanda, Cristiana Ronalda i vratara Manchester Uniteda Bena Fostera, koji je briljirao tijekom izvođenja jedanaesteraca, koji su dobili po 8. Vedrana Ćorluku je, pak, Setanta Sports ocijenila sa 6.5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po The Sunu je Modrić također bio najbolji u redovima Tottenhama (ocjena 8). Ćorluka je dobio 6, a igrač utakmice je, pak, bio pobjednikčki vratar Foster (9). Po 8 su kod Manchester Uniteda dobili Rio Ferdinand i Darren Gibson. Uvjerljivo najslabiji na terenu je bio Portugalac Nani (4).

Sky Sports nije bio toliko oduševljen Modrićem, ali mu je ipak dao hvale vrijednu ocjenu 7 (kao i Ćorluki). Po njihovom mišljenju u Tottenhamu su bolji bili Dawson, Assou-Ekotto, Jenas i Lennon s ocjenom 8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo