šef UFC-a kaže da je Irac ljut na sebe / 'Ludom' McGregoru bi bilo draže da ga je Mayweather nokautirao kao čovjeka, ​šampionu je ovo 'sigurno' zadnja borba

'Stvarno nisam očekivao da je ovako dobar, mislim, znao sam da je čvrst, ali baš da ovako može boksati… Ovo je moja zadnja borba, sad je gotovo, 50. pobjeda, siguran sam. Conor, pravi si šampion, svaka ti čast', rekao je Floyd Mayweather

27.8.2017.
12:31
VOYO logo

"Prilično dobro sam krenuo, zar ne? No on se brzo prilagodio. Iskreno, nije on nešto posebno jak, a ni brz, ali je nevjerojatno kompaktan, rekao je Conor McGregor nakon što je izgubio tehničkim nokautom u 10. rundi od Floyda Mayweathera.

"Natjerao me na svoj stil, to je iskustvo tih 49 borbi koje je imao prije" dodao je Irac koji je oduševio u prve tri runde boksačkog meča sa šampionom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je sudac malo prerano zaustavio borbu. Bilo bi mi draže da me nokautirao kao čovjeka, nego ovaj prekid. Trebao me pustiti, pa samo sam bio malo umoran", dodao je McGregor, koji je imao podršku tisuće Iraca u dvorani.

Mayweather: 'Ovo je moja zadnja borba, sad je stvarno gotovo, 50. pobjeda'

“Stvarno nisam očekivao da je ovako dobar, mislim, znao sam da je čvrst, ali baš da ovako može boksati… Ovo je moja zadnja borba, sad je stvarno gotovo, 50. pobjeda, siguran sam. Conor, pravi si šampion, svaka ti čast”, rekao je Floyd Mayweather nakon meča u ringu za vrijeme davanja izjava. Publika mu je odgovorila s pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef UFC-a: Conor je ljut na sebe, misli da je mogao pobijediti

Ne samo to, šef UFC-a tvrdi da je Conor ljut na sebe kao pas.

"Bio je fantastičan, pogodio ga je dosta puta i dobro se držao protiv vjerojatno najboljeg boksača svih vremena. Ali reći ću vam nešto, on uopće nije ponosan na to kako se borio, užasno je ljut na sebe. Smatra da je mogao pobijediti, mislim da je na početku bio blizu", rekao je Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo