Bravo! Hrvatska heroina još jednom 'pokorila' svijet!

10.6.2013.
9:53
VOYO logo

Za zagrijavanje Lucija je u Novoj Gradiški upisala uvjerljive pobjede i svoj osmi naslov prvakinje Hrvatske, a nakon toga je slavila na A turniru u Austriji u Innsbrucku i na jakom G turniru u Švicarskoj.

U Austriji je nastupilo ukupno 1.200 natjecatelja, a Lucija je u kategoriji do 49 kilograma upisala četiri pobjede s ukupnom bodovnom razlikom 46:17. Na putu do zlata svladala je Maddalenu Tortorellu, Joy Ekhator, Ivanu Cujić te Nataschu Mitrovits.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Austrija bila zagrijavanje s obzirom na težinu i kvalitetu protivnica, Švicarska to zasigurno nije bila. Čak 300 seniora i seniorki iz 52 države svijeta u samo četiri olimpijske kategorije i veliki broj osvajača svjetskih i olimpijskih odličja te ponajbolji taekwondoaši svijeta, poput reprezentativaca Kine, Tajvana, Velike Britanije, Meksika, Francuske, Amerike...

U Švicarskoj je nastupila i kompletna reprezentacija Hrvatske koju uskoro očekuje nastup na svjetskom prvenstvu u Meksiku i u takvoj konkurenciji do odličja su stigle tek tri Hrvatice, brončane Martina Zubčić i Marina Sumić, te još jednom zlatna Lucija Zaninović. U prvom kolu Splićanka je bila slobodna da bi potom upisala četiri pobjede uz razliku poena 31:12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo