LOVREN ZAPRIJETIO MODRIĆU I KOVAČIĆU: / 'Zašto bi ih se trebali bojati? Oni bi se trebali bojati nas'

Image

Branič Liveproola nahvalio je trenera i suigrače.

4.5.2018.
13:29
VOYO logo

Trojica hrvatskih nogometaša zaigrat će u velikom finalu Lige prvaka 26. svibnja u Kijevu. Luka Modrić i Mateo Kovačić branit će boje Real Madrida, dok će u dresu Liverpoola zaigrati Dejan Lovren. Iako su Madriđani favoriti branič engleskog velikana poslao im je poruku upozorenja.

Prije toga osvrnuo na trenera Jurgena Kloppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promijenio je puno stvari u klubu, ne samo igrače, nego i stvari oko kluba. Promijenio nam je mentalitet i način na koji razmišljamo. Sada je sve puno pozitivnije. Čak i kada ne igramo dobro uvijek vidi nešto dobro. Nema negativnosti. Zato je ovo zaslužio", kazao je Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka Realu

"Nije slučajnost što je već bio u finalu Lige prvaka s Borussijom 2013. Vratio je ponos klubu. Svi to osjećaju i žive. Svi bi trebali biti ponosni što imamo trenera poput njega", ističe Lovren.

Potom se okrenuo nadolazećem finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su dosta samouvjereni, ali za to nas nije briga. Usredotočeni smo na naš posao. Zašto bi ih se trebali bojati? Oni bi se trebali bojati nas", poručio je Lovren. Prokomentirao je i uzvratnu utakmicu s Romom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je teško u zadnjih 10-15 minuta. U glavama smo već bili u finalu. Zato smo i primili gol, ali uživajmo sada. To je nevjerojatno, nešto o čemu sanja svaki nogometaš. Velika je čast igrati za Liverpool. Sada moramo nešto napraviti u finalu", kazao je.

Za kraj je istaknuo kako mu je čast dijeliti svlačionicu s ovim suigračima te da su dvije najbolje momčadi u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo što će se dogoditi", završio je.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo