REKORD LEBRONOVIH CAVSA / Loša šuterska večer Hrvata u NBA ligi

Image
Foto: AP Images

U ostalim utakmicama Cleveland je kod kuće pobijedio Atlantu s 127-94, a LeBron James je za samo 29 minuta igre imao 32 koša, sedam asista i šest skokova. Cavsi su bili izuzetno raspoloženi u šutu za tricu, u prvoj četvrtini su ih pogodili čak devet bez ijednog promašaja.

16.11.2014.
11:15
AP Images
VOYO logo

NEW YORK - Hrvatski košarkaši DamjanRudež i BojanBogdanović nisu se iskazali u sinoćnjim utakmicama NBA lige. Bogdanović je ostao bez poena, dok je Rudež ubilježio tri koša,a obojica su po četiri puta neuspješno šutirali za trice.

Indiana je slavila kod Chicago Bullsa s 99-90, a Rudež je imao 3 koša za 24 minute igre, uz šut 1-5 (trice 0-4) i 3 skoka. Indianu su protiv Bullsa, za koje nije igrala njihova prva zvijezda Derrick Rose, predvodili A.J. Price, SolomonHill i LuisScola po 21 košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Netsi su poraženi kod Portlanda s 97-87, a Bojan Bogdanović je ostao bez poena za 29 minuta igre, uz šut 0-5 (trice 0-4), dok je ubilježio i dva skoka. Kod Netsa je prvi strijelac bio BrookLopez (21), dok je kod domaćina najbolji bio DamianLillard (28).

U ostalim utakmicama Cleveland je kod kuće pobijedio Atlantu s 127-94, a LeBronJames je za samo 29 minuta igre imao 32 koša, sedam asista i šest skokova. Cavsi su bili izuzetno raspoloženi u šutu za tricu, u prvoj četvrtini su ih pogodili čak devet bez ijednog promašaja što je NBA rekord, a promašili su tek 12. dalekometni šut na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo