Ljajić: Miho, hvala ti za sve (VIDEO)

Adem Ljajić se zahvalio se selektoru Srbije i Partizanu zbog njihovog doprinosa njegovoj karijeri

16.6.2013.
12:35
VOYO logo

Srpski internacionalac Adem Ljajić, trenutno jedan od naših najboljih fudbalera, ima najbolju sezonu u Fjorentini iza sebe.

Ipak, zbog poznate odluke da ne peva himnu "Bože pravde" nema ga u reprezentaciji Srbije, jer je takav pravilnik uspostavio Siniša Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sa njim imam veoma korektan odnos i to znaju svi. Nikad nismo imali nesuglasice. Mogu slobodno da kažem da je Mihajlović veoma zaslužan za razvoj moje karijere, na čemu bih mu se mnogo zahvalio. Kada je on bio trener ja sam odigrao oko 30 mečeva za Fiorentinu. To što se desilo u reprezentaciji se desilo. On je čovek koji kad kaže nešto ne menja, a i ja sam takav - rekao je Ljajić za RTV Novi Pazar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fudbaler Fiorentine je posebno istakao zahvalnost bivšem klubu Partizanu u kojem je postao profesionalac, i treneru Dušanu Trbojeviću.

- Partizan nikada neću zaboraviti i ne postoji prava reč da se dovoljno zahvalim tom klubu. Kao što se kaže: "Za druge se navija, Partizan se voli". Partizan je u mom srcu i uvek će biti. Sve što sam prošao dugujem Partizanu. Trener Dušan Trbojević nam nije davao velike zadatke, samo je od nas tražio da ispoljimo talenat. Žao mi je što neki iz moje generacije nisu uspeli da naprave nešto, samo Marko Šćepović i ja, ali ne bismo ni mi uspeli da nije bilo tih momaka - rekao je Ljajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo