ŽELJA PONAJVEĆA / Legendarni Rivaldo stiže u Partizan?

Image
Foto: AP

Srbijanski mediji donose jednu zanimljivu vijest. Navodno je Brazilac Rivaldo, preko svojih menadžera, poslao ponudu Partizanu da ga angažiraju.

16.12.2011.
14:32
AP
VOYO logo

Čuveni brazilski nogometaš, Rivaldo Vitor Borba Ferreira ili samo Rivaldo, mogao bi se vratiti u Europu i to ne bilo gdje već u Partizan, piše srbijanski Mondo.

Partizanu je navodno stigao faks njegovog menadžera s ponudom, a dobra stvar za beogradski klub je to što za njega ne bi morao plaćati odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije sigurno jesu li u srpskom šampionu zainteresirani da dovedu vremešnog Rivalda koji ima 39 godina. Sigurno je jedino da bi klubu donio publicitet, ali poslovna filozofija tima je da se ide na pomlađivanje tima.

Prijelazni rok je tek počeo, a Rivaldov dolazak mogao bi ovisiti o tome da li će još neki napadač, poslije Vladimira Jovančića, napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rivaldo je tijekom karijere igrao za Santa Cruz, Mogi Mirim, Corinthians, Palmeiras, Deportivo iz La Corune, Barcelonu, Milan, Cruzeiro, Olympiacos, AEK iz Atene, Bunyodkor i Sao Paulo.

Priznanje za najboljeg igrača na svijetu dobio je 1999. godine, a njegov zemljak Pele ga je uvrstio među 125 najboljih igrača svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S brazilskom reprezentacijom za koju je odigrao 74 utakmice i postigao 34 gola, osvojio je titulu prvaka svijeta 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo