KRIV JE SUDAC

LEGENDA BAYERNA PRONAŠLA RAZLOG ISPADANJA: ‘Ovo je sramotno, pokradeni smo’

Nakon bolnog ispadanja u polufinalu Lige prvaka, treću godinu u nizu, drugi put od Atletica, u Bayernu su se okrenuli traženju krivca za neuspjeh. Iako će većina nakon nedovoljne pobjede 2:1 pogledati u smjeru Pepa Guardiole, trenera koji nakon tri godine odlazi iz Bayerna, prvi čovjek bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge prstom je pokazao na suca.

Turčin  Cuneyt Çakir, dosudio je dva jedanaesterca na utakmici, po jedan za svaku momčad. Sporan je bio onaj drugi, dosuđen za Atletico, jer se prekršaj Javija Martineza na Fernandu Torresu dogodio gotovo metar izvan šesnaesterca. Za Rummeniggea je bila sporna i situacija kod Griezmannovog pogotka.

‘Uefin delegat rekao mi je da je ovo sramotno’

“Nakon utakmice, Uefin delegat mi je rekao da je ovo sramotno. Atletico je svoj gol zabio iz zaleđa, a i prekršaj za jedanaesterac bio je izvan kaznenog prostora. Bili smo bolja momčad, zaslužili smo ići u finale”, izjavio je Rummenigge.

Po njemu, kriva je i UEFA.

“Moguće je da mu je UEFA dala previše utakmica. Ovaj sudac imao je dvije teške utakmice u posljednjih sedam dana”, smatra Bayernov predsjednik.

Imat će Bavarci vremena za analizu, jer ni dva domaća trofeja, koliko još imaju prilike osvojiti ove sezone, neće isprati okus promašene sezone.

Povratak na Net.hr