težak udarac /

Lakersi bez LeBrona Jamesa protiv Phoenixa

Image
Foto: Profimedia

Utakmica protiv Sunsa može biti odlučujuća za Lakerse.

5.4.2022.
20:57
Profimedia
VOYO logo

Košarkaški Los Angeles Lakersa igrat će bez LeBrona Jamesa na gostovanju kod najbolje momčadi NBA lige Phoenix Sunsa, što je prva od četiri preostale utakmice u kojima NBA prvaci iz 2020. pokušavaju doći do mjesta u "play-in" turniru za plasman u doigravanje. 

"LeBron James neće igrati večeras u Phoenixu", objavila je momčad iz Los Angelesa na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakersi će bez svog najboljeg igrača, koji se nije dovoljno oporavio od ozljede skočnog zgloba, biti značajno oslabljeni, a time i sa smanjenim izgledima da prekinu niz od šest poraza, što im je nužno u pokušaju hvatanja San Antonio Spursa koji su trenutačno na desetom mjestu, posljednjem koje donosi mogućnost nastupa u doigravanju.

Spursi imaju dvije pobjede više od Lakersa i već bi u noći s utorka na srijedu mogli postati neuhvatljivi za momčad iz Los Angelesa. To bi se dogodilo u slučaju pobjede San Antonija na gostovanju kod Denvera uz poraz Lakersa u Phoenixu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Za LeBrona Jamesa bi to bila druga od četiri sezone u Lakersima bez doigravanja, bez kojeg je ostao i u prvoj godini boravka u Los Angelesu. Već godinu poslije Lakersi su osvojili naslov prvaka u "Covid-balonu" u Orlandu, a u prošlogodišnjoj, skraćenoj sezoni, ispali su u prvom krugu doigravanja od kasnijih finalista Phoenix Sunsa.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo