ZNAMO SVE O NJIMA / 'Krećemo na Maribor kao da nema uzvrata'

Uoči prvog dvoboja 4. pretkola Lige prvaka protiv Maribora trener Dinama Ante Čačić kazao je kako zna sve o Mariboru, ali i da oni znaju sve o Modrima.

21.8.2012.
15:49
VOYO logo

Ante Čačić i njegov Dinamo na korak su od ponavljanja prošlogodišnjeg uspjeha - ulaska u skupinu Lige prvaka, a zadnja prepreka im je slovenski Maribor.

Dinamov trener na presici je kazao: Čekamo Maribor u dobrom, pobjedničkom ozračju. Moramo zaboraviti sve nesuglasice jer u pitanju je Liga prvaka, a igrati u Ligi prvaka je dobro za hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da nećemo sutra sve riješiti. Teško je to za očekivati. Sutra je važno dobiti Maribor i to će nam biti veliki zalog za uzvratni ogled u Sloveniji", rekao je Čačić.

"Znamo sve o Mariboru, a isto tako i oni znaju sve o nama. Tako da neće biti iznenađenja. Imaju kontinuitet i to je jako važno. Disciplinirani su i kompaktni, ali znat ćemo odgovoriti na to. Pripremamo se na ovo kao da se igra samo jedna utakmica. Kao da nema uzvrata. Kao što sam već rekao, teško ćemo sutra reći da je posao gotov, kako god završila utakmica", zaključio je trener Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo