KREĆE LUDI VIKEND: / Zbog ovih poslastica nećete se micati od ekrana

Image
Foto: AFP

Ovaj vikend nudi pregršt zanimljivih sportskih događaja zbog kojih se nećete micati ispred televizora, laptopa...

11.9.2015.
13:04
AFP
VOYO logo

Međugorac će pokušati napraviti ono što još nije uspio u karijeri, pobijediti Novaka Đokovića. A igraju po 14. put... Za one kojima nije dosta tenisa, nakon hrvatsko-srpskog obračuna slijedi "prvenstvo Švicarske", jer u drugom polufinalu se susreću Roger Federer i Stan Wawrinka.

Manchester protiv Livepoola

U subotu se igra veliki derbi engleskog nogometa. Manchester United dočekuje Liverpool (18.30). Obje momčadi imaju isti broj bodova, a dvoboj susjeda možda je i najveća poslastica Premier lige. Dejan Lovren trebao bi se naći u prvoj postavi Liverpoola. Nadamo se da su mu navijači zaboravili kiks protiv West Hama... U istom terminu igra se i "vječiti derbi" Crvene zvezde i Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, nema odmora, u 20.30 počinje španjolski derbi između Atletico Madrida i Barcelone na Vicente Calderonu. Na tom je stadionu prošle sezone Rakitićeav momčad potvrdila naslov, a protiv Atletica ima četiri pobjede za redom. U Primeri, Rojiblancosi nisu pobijedili Katalonce već pet godina...

U noći sa subote na nedjelju igra se finale tenisačica na US Openu. Pred Serenom Williams je i polufinalna prepreka, Talijanka Roberta Vinci, a ukoliko dođe do finala, najbolja tenisačica današnjice napravit će Grand Slam u kalendarskoj godini, što se u tenisu nije dogodilo od 1988. i Steffi Graf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaši točno u podne

U nedjelju, točno u podne, hrvatski košarkaši imaju zakazani "čvenk" s Česima u osmini finala Eurobasketa. Kreće nokaut-faza, porazom bi se Perasovićeva momčad ekspresno vratila u Hrvatsku, pobjeda nosi najvjerojatnije Srbiju u četvrtfinalu.

Image
ARENA IM JE OKRENULA PALAC DOLJE: /

Ma nema veze, dečki, vi to možete!

Image
ARENA IM JE OKRENULA PALAC DOLJE: /

Ma nema veze, dečki, vi to možete!

Večer je opet ispunjena nogometom, na San Siru (20.45) se igra talijanski klasik, Derby della Madonnina, utakmica između Milana i Intera u čijem sastavu očekujemo Marcela Brozovića, ali i Ivana Perišića, po prvi put u službenoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga slijedi najveći derbi argentinskog nogometa, Superclasico. U 23.15 na Monumentalu, River Plate dočekuje momčad Boca Juniorsa.

I nakon svega odgledanog, nećemo se čuditi ako se u ponedjeljak pojavite potpuno iscrpljeni na poslu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo