KOVAČ PRONAŠAO ZAMJENU ZA LEGENDARNOG NIZOZEMCA: / Bayern ruši rekord za zvijezdu Rome?

Image
Foto: AFP

Iduće ljeto njemački prvak mogao bi se oprostiti od dva velikana.

6.10.2018.
10:21
AFP
VOYO logo

Najtrofejniji njemački klub Bayern iz Munchena, kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, idućeg ljeta navodno namjerava za 60 milijuna eura dovesti 21-godišnjeg turskog reprezentativca CengizaUndera. Zvijezdu Rome vide kao savršenog nasljednika ArjenaRobbena. Nizozemac će u siječnju napuniti 35-godina i ovo mu je vjerojatno posljednja sezona u klubu.

Slično je i s Franckom Riberyjem i jasno je da je pred vodstvom Bayerna veliki zadatak jer će trebati popuniti rupe koje će nastati odlaskom ove dvije klupske legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najskuplji u povijesti

Calciomercato ističe da Bavarrci mjesecima prate napredak mladog krilnog napadača te u njemu vide savršenog Robbenovog nasljednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Under je stigao u Romu iz Basaksehire prošle godine za 13 milijuna eura i ubrzo se naša pod povećalom velikana. Naime, osim Bayerna za njegove usluge zainteresirani su Arsenal i Manchester City.

Ove je sezone, inače, zaigrao u sedam utakmica u svim natjecanjima te je zabio dva gola, a namjestio ih je još četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvari li se transfer krilni napdač postat će najskuplji igrač Bayerna. Tu titulu trenutno nosi Corentin Tolisso za kojeg je gigant lani platio odštetu od 41.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo