HVALA MU NA DOPRINOSU / Kovač odgovorio Eduardu: 'Istina uvijek leži na terenu'

Image
Foto: AP Images

Hrvatski izbornik je putem službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza odgovorio na Eduardove tvrdnje kako 'nije imao pošten i pravedan tretman u reprezentaciji'.

15.7.2014.
15:11
AP Images
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač zaželio je puno sreće u nastavku klupske karijere Eduardu Da Silvi koji se danas oprostio od dresa 'vatrenih', ali i odgovorio na Eduardove tvrdnje kako 'nije imao pošten i pravedan tretman u reprezentaciji'.

"Svatko ima pravo izbora oko igranja u reprezentaciji, pa ćemo tako poštovati i Eduardovu odluku. Dijelio sam s njim svlačionicu kao igrač i imam visoko mišljenje o njegovim nogometnim kvalitetama. Iz respekta prema njemu kao igraču i čovjeku ne namjeravam ulaziti u nogometne detalje zbog čega nije igrao više na Svjetskom prvenstvu," kazao je hrvatski izbornik, ali i naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaku odluku u pogledu vođenja hrvatske reprezentacije donosim isključivo ja. Kada je u pitanju odabir igrača, uvijek kažem da istina leži na terenu. Jedini utjecaj na mene imaju upravo reprezentativci, svojim nastupima, formom, zalaganjem i ponašanjem u reprezentaciji, na treninzima kao i u klubovima."

Kovač je istaknuo kako svatko tko nije igrao ima pravo biti razočaran, ali i da to razočaranje ne treba biti razlog za depresiju već motiv za još veće dokazivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Eduardu na velikom doprinosu hrvatskoj reprezentaciji te mu želim svu sreću ovoga svijeta u budućnosti, puno zdravlja, uspjeha i pogodaka," poručio je Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo