Šuker potvrdio / Kosovo će prvu utakmicu igrati s Hrvatskom

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

'Igrat ćemo u Prištini sa Kosovom. Samo da dobiju zeleno svjetlo FIFA–e', izjavio je Šuker potvrdivši tako želju predsjednika Kosovskog nogometnog saveza Fadila Vokrrija koji nastoji dovesti "vatrene" na Kosovo.

22.11.2013.
19:26
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Bosanskohercegovački dnevni list "Dnevni avaz" objavio je kako je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker rekao da će hrvatska reprezentacija odigrati prijateljsku utakmicu protiv Kosova u Prištini.

"Igrat ćemo u Prištini sa Kosovom. Samo da dobiju zeleno svjetlo FIFA–e", izjavio je Šuker potvrdivši tako želju predsjednika Kosovskog nogometnog saveza Fadila Vokrrija koji nastoji dovesti "vatrene" na Kosovo.

Izvršni odbor FIFA-e bi na sjednici 5. prosinca trebao dozvoliti nekim kosovskim reprezentacijama igranje prijateljskih utrakmica. No, prije toga još će se jednom u Zurichu sastati delegacije Srpskog i Kosovskog nogometnog saveza.

Kosovski mediji kao mogući termin odigravanja utakmice Kosovo - Hrvatska spominju veljaču sljedeće godine iako je prvi službeni termin za odigravanje prijateljskih utakmice A reprezentacija 5. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo