ZAMRZNUTE NA -25 / Košarkašice doživjele pravi potop

Image
Foto: AP Images

Hrvatske košakarkašice pretrpjele su težak poraz (58:83) od Kine u 2. kolu skupine A Olimpijskih igara u Londonu.

30.7.2012.
11:43
AP Images
VOYO logo

Naše košarkašice su i u drugom nastupu u Londonu izgubile sa 25 koševa razlike, ali za razliku od prvog susreta protiv Amerikanki, u kojem su 30 minuta pružale odličan otpor prvih favoritkinjama natjecanja, protiv Kine su podbacile i to sve redom osim kapetanice Sandre Mandir.

Potpuno je zakazala suradnja bekova i centara, nisu prolazila dodavanja za naše visoke igračice, pa su Ivanković i Vrsaljko ukupno ubacile osam poena, dok su naše igračice izgubile čak 23 lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultatski priključak Hrvatska je držala do 16. minute kada je rezultat bio 28-27 za Kinu, ali već do poluvremena Kineskinje su pobjegle na osam razlike (31-39). Početkom nastavka Kineskinje su se odvojile na dvoznamenkastu razliku, u 25. minuti je već bilo 36-51, te se do kraja Hrvatska nije uspjela približiti na manje od 15 poena zaostatka.

Nakon poraza od Kine našim su košarkašicama uvelike smanjene šase za prolazak u četvrtfinale, u posljednja tri nastupa morale bi ostvariti dvije pobjede, što neće biti jednostavno s obzirom da će im suparnice biti Čehinje, Angolke i Turkinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo