ZVIJEZDE NA JEDNOM MJESTU: / Izabrane startne petorke za All Star susret

Image
Foto: AFP

U svojoj dvadesetoj, posljednjoj sezoni briljantne NBA karijere branič Los Angeles Lakersa Kobe Bryant glasovima navijača izabran je u startnu postavu Zapadne konferencije All-Star utakmice.

22.1.2016.
11:01
AFP
VOYO logo

Osamnaesti nastup na revijalnom susretu igrača dviju konferencija Bryantu, četverostrukom dobitniku MVP nagrada s All-Star ogleda, je osiguralo 1,891,614 milijuna glasova. U poretku popularnosti slijedi ga Stephen Curry sa 1,604,325 kojem će ovo biti treći nastup na utakmici zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju premijeru ondje imat će Kawhi Leonard, koji tako postoje tek treći igrač uz Michaela Jordana i Hakeema Olajuwona, uz čije će ime stajati nastup na All-Star utakmici i naslovi najkorisnijeg igrača NBA finala i najboljeg obrambenog igrača lige. Petorku Zapada popunjavaju dvojica Oklahominih igrača, Russell Westbrook, MVP prošlogodišnje utakmice, i Kevin Durant koji će na revijalnom ogledu nastupiti sedmi puta i koji je 2012. proglašen najkorisnijim pojedincem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gasolu 360 glasova premalo

Treći po broju sakupljenih glasova, a sakupio ih je najviše na Istoku, jest Clevelandov LeBron James kojem 1,089,206 glasova jamči dvanaesti nastup na takvim utakmicama u trinaestoj sezoni igranja. I šansu za treću MVP titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvo u petorci čine mu Indianin Paul George i Carmelo Anthony iz New York Knicksa koji je svoje mjesto ondje našao sa samo 360 glasova više od španjolskog centra Chicago Bullsa Paua Gasola. U startnoj momčadi su još Miamijev Dwyane Wade i Torontov Kyle Lowry.

All-Star utakmica, 65. po redu, bit će održana u nedjelju 14. veljače u Torontovom Air Canada Centru, a ostatak sastava odabrat će treneri momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Startna petorka Zapada:

Kobe Bryant, LA Lakers Stephen Curry, Golden State Kevin Durant, Oklahoma City Kawhi Leonard, San Antonio Russell Westbrook, Oklahoma City

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Startna petorka Istoka:

Carmelo Anthony, New York Paul George, Indiana LeBron James, Cleveland Kyle Lowry, Toronto Dwyane Wade, Miami

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo