Zvezda se vratila u igru (VIDEO)

Finalna serija plej-ofa se nastavlja, crveno-beli nadigrali Partizan rezultatom 81:74

10.6.2013.
21:12
VOYO logo

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana rezultatom 81:74 (20:24, 19:15, 21:22, 21:13) u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa.

Ekipa trenera Duška Vujoševića tako su propustili veliku priliku da pred svojim navijačima osvoje 20. titulu u istoriji kluba, odnosno 12. uzastopni trofej u domaćem šampionatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta utakmica finala u kojoj će crveno-beli biti domaćini na programu je za dva dana, takođe u hali "Pionir".

Podsetimo, crno-beli su prvi meč dobili više nego ubedljivo (82:54), dok su u revanšu kao gosti, gubili praktično ceo meč, ali su na kraju slavili sa 71:69.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudije su dosta sudile rigorozno pa je u prvom poluvremenu viđen "festival" slobodnih bacanja, čak 35, što je prouzrokovalo dosta problema sa ličnim greškama za igrače oba tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku meča Partizan se sredinom treće četvrtine poveo sa deset poena prednosti, ali su gosti sprečili crno-bele da odlepe i u poslednju deonicu se ušlo sa rezultatom 61:60.

Zvezda je u četvrtoj četvrtini napravila seriju i prešla u vođstvo od "plus" šest, ali košarkaši Partizana na pet minuta pre kraja, najviše zahvaljujući kapitenu Lučiću, stižu do izjednačenja. Ipak, strpljivom igrom i manjim brojem grešaka crveno-beli su u finišu meča stigli do zaslužene pobede i produžetka finalne serije plej-ofa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posle dužeg vremena, Zvezdin kapiten Rakočević je sa 18 poena bio najefikasniji, dok su Katić i Savović ubacili po 12, a Nelson 10. Kod crno-belih najbolji je bio Lučić sa 26, dok su Lovernj i Milosavljević upacili po 13 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo