ZBOG JEDNOG POTEZA HEZONJU NAVIJAČI GURAJU PREMA NFL-U, ON PORUČUJE: / 'Giantsi, samo mi se javite'

Image
Foto: Screenshot

Napadački loš, obrambeno oduševio navijače jednim potezom

23.11.2018.
8:43
Screenshot
VOYO logo

Napadački loše dvije posljednje utakmice u kojima je bio starter za NBA momčad New York Knicksa odigrao je hrvatski košarkaš Mario Hezonja. Pojavio se kao član početne petorke u ogledima protiv Portland Trail Blazersa i Boston Celticsa, odigrao ukupno 30 minuta kroz ta dva susreta i, zapravo bi to bilo to.

Ukupno je u njima promašivao 2-12 i tu minutažu iskoristio za ukupno pet poena što je rezultiralo kritikama navijača momčadi. Ipak, jedna obrambena reakcija oduševila ih je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji cornerback u New Yorku

U utakmici protiv Celticsa, a Knicksi su u njoj slavili pobjedu 117-109 prekinuvši niz od šest uzastopnih poraza, Hezonja je 'pročitao' jedan napad suparnika i trkom preko cijelog terena onemogućio Boston u realizaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od navijača napisao je nakon toga da je Hezonja možda i najbolji cornerback u cijelom New Yorku, dakle igrač američkog nogometa čiji je zadatak braniti dodavanja vođe navale prema krilnim hvatačima, a hrvatski košarkaš je na to spremno odgovorio stavivši se na raspolaganje tamošnjoj NFL momčadi.

"Giantsi, samo mi se javite", poručio je putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo