Zagreb sredio žilavu Cibonu

Košarkaši iz Trnskog su u Draženovom domu rezultatski uvjerljivo svladali Vukove (89:78), no igrači Josipa Vrankovića pružili su veliki otpor snažnijem suparniku.

21.4.2011.
0:20
VOYO logo

Cibona je odlično počela utakmicu i povela 9:2, no Zagreb je uzvratio serijom 10:1 i prešao u vodstvo. Takva igra na mahove jednog i drugog sastava trajala je gotovo do završnice treće četvrtine kada su se Mravi odvojili na sedam razlike (66:59).

I posljednju dionicu utakmice bolje su otvorili Vukovi, no njihov polet bio je kratkog daha. Igrači Mladena Erjavca, inače Vrankovićevog pomoćnika u hrvatskoj reprezentaciji, odbili su sve 'napade' Cibone i slavili s konačnih 89:78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima momčadi iz Trnskog najviše je ubacio Krunoslav Simon (20 koševa), a odlično su bili raspoloženi i Mašić te Luka Žorić, koji su ubacili po 16 poena. Kod Cibone je najraspoloženiji bio Bojan Bogdanović.

U drugoj utakmic A1 Lige za prvaka Cedevita je slavila kod Zaboka sa 100:64, a Acinu momčad su predvodili Damjan Rudež sa 20 poena, te Andrija Žižić i Hrvoje Kovačević, koji su upisali po 19 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo