Legendarni Srbin opet o Drazenu: 'Gdje je politika, tu su i problemi'

Legendarni kosarkas Vlade Divac, aktualni predsjednik Srpskog olimpijskog odbora, gostuje ovih dana u Indiji kao jedan od ambasadora fondacije koju podupire NBA liga.

3.12.2014.
12:24
VOYO logo

Hrvatska je s Petrovicem, Tonijem Kukocem, Dinom Radom i ostalima na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. osvojila srebrnu medalju iza nedodirljivog americkog Dream Teama, predvodenog Michaelom Jordanom i Magicom Johnsonom. Novinara indijskog dnevnog lista je zanimalo bi li Jugoslavija, da se nije raspala, pruzila jaci otpor najvecoj kosarkaskoj momcadi koja se ikad okupila.

"Bila bi to tvrda utakmica. Americki Dream Team je bio najbolji, mogli smo im otezati posao, ali na koncu bi njihova kvaliteta i skup talenata bili predobri za svakoga. Bilo mi je tesko sto nisam dobio priliku ogledati se s njima", rekao je Divac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/BKxQdui9UJs

Poznato je da se Divac sukobio s prerano preminulim hrvatskim kosarkaskim Mozartom, a nekadasnji se prijatelji zbog Petroviceve smrti nikad nisu uspjeli pomiriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je jako tesko zbog toga. Drazen i ja smo odrasli zajedno i znao sam kako razmislja. Politika je stala izmedu nas. Gdje god ima politike, ima i problema", zakljucio je Divac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo