VIDEO: / Savršena partija Hrvata usred Barcelone

Centar hrvatske košarkaške reprezentacije Ante Tomić odigrao je odličnu utakmicu za Barcelonu koja je u derbiju 5. kola skupine C Eurolige na svom terenu svladala Panathinaikos sa 78:69.

15.11.2014.
11:54
VOYO logo

Tomić je postigao 16 koševa uz stopostotni šut iz igre od 8-8, a sakupio je i 10 skokova, te podijelio jednu asistenciju. S tim je učinkom bio najbolji igrač Barcelone koja je zadržala maksimalni učinak od pet pobjeda, dok je Panathinaikos, u redovima kojeg je najučinkovitiji bio Esteban Batista sa 14 poena, pao na omjer od 3-2. Mario Hezonja nije ulazio u igru za Barcelonu.

Dario Šarić pružio je vrlo dobru partiju u 75-73 domaćoj pobjedi Anadolu Efesa protiv madridskog Reala u susretu 5. kola Eurolige, on je postigao 13 koševa (šut za dva 3-6, trica 1-3, slobodna bacanja 4-5) uz pet skokova i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_CMlT_Wkp64

Dontaye Draper je u pobjedu turskog sastava četiri poena (šut za dva 2-5, trica 0-2), tri skoka i šest asistencija. Mladi Cedi Osman sa 16 pogodaka bio je najefikasniji kod domaćih, a Sergio Llull sa 20 kod gostiju. Anadolu Efes je ovom pobjedom dostigao Real na vrhu ljestvice, oba sastava imaju po četiri pobjede i jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo