VIDEO: / Posljednjeg dana roka Nijemac isprašio Mačke

Posljednjeg dana roka za tradove košarkaša u NBA ligi odigrano je pet utakmica, a iznenadio je Phoenix koji je u Los Angelesu slavio protiv domaćih Clippersa 91:87.

16.3.2012.
9:59
VOYO logo

Bez Stevea Nasha i Granta Hilla Sunsi su nadigrali Clipperse ponajprije zahvaljujući rekordnom 21 poenu ove sezone Shannona Rowna, a pripomogao je i Frye s 12 i 6 skokova. Kod domaćih je bolji od ostalih bio Griffin s 25 koševa i 8 uhvaćenih lopti. Dirk Nowitzki je bio prvo ime aktualnih prvaka koji su u Dallasu nadoknadili minus od 14 poena kako bi svladali najlošiju momčad lige Charlottu 101:96. Nijemac je u pobjedu ugradio 27 koševa, a za Bobcatse je Maggette ubacio 21.

Milsap se nakon promašenog polaganja za pobjedu u regularnom dijelu utakmice iskupio ključnim krađama i asistencijama u produžetku za pobjedu Utaha nad Minnesotom 111:105. Dva je puta u zadnjoj minuti produžetka Milsap krao lopte gostima, dok je Gordon Hayward s 18 od svojih 26 poena u zadnjoj četvrtini i produžetku odradio posao do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Timberwolvese je uobičajeno predvodio Kevin Love s 25 koševa i 16 skokova, Nikola Peković je dodao 20 poena, a valorizacijski je vrlo dobar bio i Ridnour s duoble-duoble učinkom od 18 poena i 13 dodavanja. Oklahoma City je nakon domaćeg poraza od Houstona povratak na pobjedničke staze pronašla protiv Denvera u gostima. Durant je ubacio 24, a Westbrook koš manje za Thunder. Najefikasniji kod Nuggetsa, koji su zadnjeg dana poslali Nenea u Washington za JaValee McGeeja i Ronnyja Turiafa, bio je Miller sa 17 poena. I na kraju, Washington je na gostovanju kod Hornetsa na krilima Walla pobijedio New Orleans 99:89. Wall je utakmicu okončao s 26 koševa i 12 asista, dok je Kaman za domaćina ubilježio 20 i 7 skokova. Prije susreta su iz Washingtona objavili kako su u razmjeni triju momčadi dali Nicka Younga u LA Clipperse, te JaValeea McGeeja i Ronnyja Turiafa u Denver, a zauzvrat su uzeli centra Nenea iz Nuggetsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo