VIDI TI NJEGA

[VIDEO] POGLEDAJTE KAKO JE SRPSKI NBA SUPERSTAR VIKAO NA TONIJA KUKOČA: ‘Može li to malo brže, gubimo’!

Srpski centar se u potpunosti uživio u svoju ulogu

Uoči utakmice nadolazećih zvijezda, odnosno Rising Stars Challenga, u sklopu NBA All-Star vikenda, održana je utakmica NBA legendi i košarkaša s mentalnim poteškoćama. Na toj su utakmici nastupila brojna slavna imena poput Tonija Kukoča i Horacea Granta, a s trenerske klupe ih je vodio simpatični Nikola Jokić, ponajbolji igrač Denver Nuggetsa.

Srpski centar se u potpunosti uživio u svoju ulogu i na koncu je njegova momčad slavila s pola koša razlike 44:43, a kroz cijelu je utakmicu nasmijavo publiku i sudionike svojim doskočicama i šalama.

Žicao koševe

Prvo je ispitivao svoje igrače vode li ili gube jer mu nije bilo jasno je li njegova ekipa domaćin ili gost. Zatim je šetao do zapisničkog stola i “žicao” da mu upišu koji koš više, a u jednom je trenutku dosta strogo naredio Toniju Kukoču da se malo probudi jer gube.

“Toni, može li to malo brže? Toni, gubimo sedam razlike. Da, mi gubimo”, rekao mu je Jokić.

Dakako, nije moglo to bez svađe sa sucima…  “Sudac, pa oni imaju već šest slobodnih bacanja, a mi niti jedno. Prošlo je 14 minuta. Svaka je odluka protiv nas. Dajte, molim vas”, žalio se, kao, Jokić.

Povratak na Net.hr