VIDEO: / Miamijeve zvijezde prejake za viceprvake

Košarkaši Miami Heata pobijedili su u prvoj polufinalnoj utakmici NBA doigravanja u Istočnoj konferenciji momčad Boston Celticsa 99:90.

2.5.2011.
11:51
VOYO logo

Polufinale Istočne konferencije započelo je finalom prije finala. Viceprvaci Boston Celticsi gostovali su na Floridi gdje ih je dočekala najatraktivnija momčad lige - Miami Heat.

Po očekivanju utakmica je obilovala velikom dozom nervoze s obje strane. Najdeblji kraj izvukao je Bostonov kapetan Paul Pierce zbog nekoliko sukoba s domaćim igračima nakon čega je dobio dvije tehničke pogreške te na koncu zaradio isključenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u redovima Heata bio je Dwayne Wade s 38 koševa i 5 asistencija. Pridružio mu se s 25 poena James Jones, dok je LeBron James dodao 22 koša.

Kod gostiju najistaknutiji bili su Ray Allen s 25 koševa te Pierce s 19. Vrijedi napomenuti kako je izostao napadački učinak Kevina Garnetta i Rajona Ronda koji su ostali na skromnih 6, odnosno 8 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom polufinalnom susretu Zapada između Oklahome Cityja i Memphisa slavili su gosti rezultatom 114:101. Za pobjedu Grizzliesa najzaslužniji su Zach Randolph sa 34 poena pri čemu je nadodao i 10 skokova, te s 20 koševa i 13 skokova Marc Gasol.

U redovima Thundera najbolji je prema očekivanjima bio Kevin Durant s 33 poena i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo