VIDEO: / Kaos na presici KK Zadra!

Košarkaši Zadra poraženi su u susretu pretposljednjeg 25. kola NLB lige u svojoj dvorani od Hemofarma s 88:71 (51:28), te su tako kolo prije kraja definitivno okončali natjecanje na zadnjem mjestu

13.3.2011.
21:10
VOYO logo

Sumorno sada zvuči podsjećanje na veliki zadarski sportski vikend od prije tjedan dana, kada su nogometaši i košarkaši igrali svoje velike utakmice - protiv Hajduka i Cibone. Puleni Rene Sinovčića nisu se uspjeli odhrvati favoriziranim Splićanima, ali Cibona je stradala u Višnjiku, što je Zadru ponudilo onu zadnju šansu - da u posljednjem kolu NLB lige pobijedi Hemofarm i izbjegne ispadanje.

No to se nije dogodilo. Gosti iz Vršca su razbili domaćina usred Višnjika sa 17 razlike, a Crvena Zvezda je još ranije u Beogradu svladala Olimpiju s 92:70 i odradila svoj dio posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U iznimno slaboj predstavi Zadrana, tek su Car sa 20 i Ivanov s 11 dali više od 10 koševa, dok je Hemofarm predvodio Jordan s 18 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadrovo zadnje mjesto znači da će Hrvatska sljedeće sezone imati tri umjesto četiri kluba u ligi, ali sada je sigurno da među njima neće biti klub koji je desetljećima ponos hrvatske košarke.'

Na kraju susreta 50-ak pripadnika navijačke skupine Tornado prekinulo je presicu te je povicima: 'HDZ odlazi', 'Bando lopovska', 'Grobari Zadarske košarke', optužila lokalnu vlast da je uništila klub. Porciju uvreda dobila je i klupska uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispadanje iz natjecanja znači odlazak pola momčadi, a upitan je i status trenera Pine Grdovića. Vezani članci:

arti-201103120360006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo