PLEMENITA GESTA

VELIKO SRCE DARIJA ŠARIĆA: Hrvatska zvijezda iznenadila bolesnog dječaka iz Crikvenice

Hrvatski košarkaš Dario Šarić još je jednom pokazao da ima veliko srce, iznenadivši dječaka koji boluje od cerebralne paralize.

Šarić se nakon nastupa za Hrvatsku na Eurobasketu vratio u Philadelphiju gdje trenutno sa svojim Sixersima odrađuje pripremne utakmice uoči početka NBA lige. Na jednoj od njih je iznenadio 17-godišnjeg Dominika Bosanca iz Crikvenice, tinejdžera koji se s majkom Dianom nalazi u Philadelphiji na oporavku nakon velike operacije skolioze.

SPREMAN ZA BORBU ZA MINUTAŽU I DRUGU SEZONU MEĐU ELITOM: Šarić obrisao suze nakon Eura i primio se posla


“Pružila nam se mogućnost da odemo na utakmicu i upoznamo našeg Darija. Dario je s oduševljenjem prihvatio da iznenadi Dominika druženjem nakon utakmice. Mogu samo reći da je Dario osoba velikog, plemenitog srca. Kako se samo odnosio prema Dominiku! Dominik je svima izmamio osmijeh na licu, kao i Dario samom pojavom pored njega. Susret s Darijem bio je Dominiku nagrada za bolove koje je pretrpio. Dominika očekuje još niz operacija jer tim doktora mu želi maksimalno pomoći oko poboljšanja cijele motorike”, ispričala je dječakova majka za Basketball.hr.

 

Povratak na Net.hr