VELIKI DVOBOJ BLIZANACA ODLUČEN NAKON DVA PRODUŽETKA: / Skroman učinak Hezonje u pobjedi Orlanda

Image
Foto: AFP

Ivica Zubac nije dobio dovoljnu minutažu da se upiše u strijelce Lakersa protiv Warriorsa

15.3.2018.
8:29
AFP
VOYO logo

U NBA ligi sinoć su odigrana samo četiri susreta, a minutažu su dobila dvojica Hrvata. Orlando Magic na svom je terenu sa 126-117 bio bolji od Milwaukee Bucksa, a naš Mario Hezonja na parketu je proveo 25 minuta. Za to je vrijeme ostvario učinak od devet koševa, pet skokova i jedne asistencije, ali šuterski nije bio posebno raspoložen pošto je iz igre gađao samo 4/11.

Najbolji u redovima Magica bili su Simmons i Augustin s 35, odnosno 32 koša. Kod poraženih Bucksa prvo ime je bio Grk Antetokounmpo sa 38 koševa, a Middleton je dodao 22 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriorsi sa gotovo drugom postavom bili su bolji od LA Lakersa 117-106. Aktualne prvake do pobjede je predvodio Kevin Durant sa 26 koševa, a Nick Young dodao je 18. Lakersi su imali raspoložen trojac Randle, Lopez, Thomas koji je kombinirano zabio 62 koša. Ivica Zubac dobio je svega pet minuta te je za to vrijeme uhvatio tri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljivija utakmica odigrana je u Bostonu gdje su Washington Wizardsi nakon dva produžetka bili bolji od Celticsa sa 125-124. U vrlo napetoj utakmici najviše se istaknuo Bradley Beal iz Wizardsa koji je ubacio 34 koša za pobjedničku momčad dok je Markieff Morris dodao 20. Njegov brat blizanac, Marcus, ubacio je 31 koša za Celticse što na koncu ipak nije bilo dovoljno za trijumf Bostona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jedan produžetka odigran je i u Sacramentu gdje su Kingsi na koncu ipak slavili protiv Miami Heata rezultatom 123-119. Bili su Kingsi i na rubu poraza, ali u posljednoj sekundi utakmice spasio ih je Fox teškim polaganjem. Isti je igrač na kraju završio utakmicu s 20 koševa, a Randolph je dodao 22 uz devet skokova. Sjajni Slovenac Goran Dragić zabio je 33 koša za Miami dok je Ellington dodao 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo