VIDEO: / Ako ovo nije najcudniji pocetak utakmice u povijesti...

Utakmica izmedu Minnesote i Philadelphije igrana u srijedu navecer u NBA ligi privukla je veliku pozornost javnosti buduci da su ocajni 76ersi uspjeli ostvariti prvu pobjedu ove sezone.

5.12.2014.
8:08
VOYO logo

Nakon sudackog podbacivanja lopta je zavrsila u rukama Sixersa koji su krenuli u napad. Poslije 16 sekundi dosuden je prekrsaj i Henry Sims je stao na crtu za slobodna bacanja. No, u tom mu je trenutku prisao sudac i objasnio mu da utakmica mora krenuti ispocetka.

Sto se zapravo dogodilo? Philadelphia je jednostavno pocela napadati na krivu stranu! Prica je tim bizarnija kad se uzme u obzir da gosti biraju stranu na koju ce napadati. Zbunjeni Sixersi su, dakle, izabrali jednu stranu, a onda krenuli na drugu!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://player.theplatform.com/p/C_ZQDC/sixers/embed/select/MjtodwvyxKHm

Izazvalo je to, dakako, pravu sprdnju u americkim medijima, a prevladavaju komentari da Philadelphijini kosarkasi ionako cijele sezone ne znaju kuda idu, pa i ne cudi sto su i u Minneapolisu krenuli u krivom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sixersi su, inace, u sezonu usli sa 17 uzastopnih poraza cime su izjednacili negativni rekord NBA lige. Protiv Minnesote su nakon pocetnog lutanja ipak pronasli pravi put i pobjedom 85:77 prekinuli crnu seriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo