Pomoćni trener Bogdanovića doživio srčani udar, sekunde ga dijelile od smrti

Pomoćni trener NBA momčadi Brooklyn Netsa Jim Sann doživio je srčani udar na jednom od treninga.

4.2.2015.
16:57
VOYO logo

Prije nešto manje od dva tjedna NBA liga ostala je u šoku nakon što je bosanskohercegovačkom košarkašu Mirzi Teletoviću dijagnosticiran teški oblik plućne emobolije. Sada je uslijedio novi šok za klub. Naime, pomoćni trener Brooklyn Netsa Jim Sann, kluba za koji nastupa hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, doživio je srčani udar na treningu svoje momčadi.

Sann se u jednom trenutku samo srušio na pod, srce mu je prestalo kucati, i situacija je mirisala na veliku tragediju. Da nije bilo u blizini trenera Tima Walsha, Sann bi zasigurno umro. Walsh je Sanna vratio u život pomoću umjetnog disanja i defibrilatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam na izlazu van iz dvorane. I drugi ljudi su imali srčani udar, ali ja sam sebi rekao. Ne i ja. I to je bila pogrešna odluka. Iz razloga, što tjednima unaprijed tijelo mi je govorilo da bi mi se to moglo dogoditi. A ja sam bio glup i oglušio se na znakove. I moje dvoje djece su zbog toga zamalo postali siročad", objašnjava Sann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora, Sann je prije tri godine izgubio suprugu koja je umrla od raka. Stoga, on je jedini roditelj svoje djece.

"Ja obožavam košarku i ona je moj život. Jednostavno volim izazove u košarci, volim pokušavati shvatiti kako ostale momčadi funkcioniraju, i želim davati svoju potporu i znanje svojoj momčadi kako bi dolazili do pobjeda", izjavio je Saan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose američki mediji, trener je prebačen u bolnicu u New Yorku i uskoro bi trebao biti otpušten na kućnu njegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo